İlim Yayma Cemiyeti Öğrenci Yurtları sadece konaklama değil; öğrencilerin sosyal, fiziksel ve kültürel gelişimlerinin de önemsendiği bir yerdir.

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla heyecanlı bekleyiş sona erdi. Binlerce öğrenci farklı bir şehirde öğrenim hayatına devam edecek. Bu da öğrencilerin nerede konaklayacağı sorusunu akıllara getiriyor. Tek başına aileden ayrı bir yaşam öğrencilerin pek çoğu için ilk deneyim. İşte gençler için en doğru adres Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti Yurtları. Burs imkanları ve çeşitli aktivitelerle bu senede Kocaeli’de öğrencilere en kaliteli hizmet verilecektir.

Yüksek öğrenci kapasitesi ile Kocaeli’nin önemli lokasyonlarında yer alan İlim Yayma Cemiyeti Yurtları üniversitelere yakın mesafede olup, öğrencilere ulaşım kolaylığı sunmaktadır.

Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti Yurtları’na kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, yurtkocaeli.com adresinden başvuru formunu doldurarak, ön kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir. Ön kayıt işlemi sonrası öğrenciler mülakat için çağrılacak, yapılacak olan mülakatların ardından kesin kayıtlar açıklanacaktır.

Menü